sâmbătă, ianuarie 10, 2015

A Walk Among The Tombstones

Posted by Mr.Rager on sâmbătă, ianuarie 10, 2015 in , , | No comments
  Cu ceva timp in urma am avut ocazia sa urmaresc trailerul la acest A Walk Among The Tombstones  insa acel trailer nu mi-a atras cu nimic interesul. Deja pot spune ca m-am plictisit de Liam Neeson in astfel de roluri si in ultimul timp acesta m-a impresionat doar cu interpretarea reusita in Third PersonPe viitor inca nu sunt semne ca Neeson sa lase deoparte aceasta partitura, acesta fiind deja prezent cu Tak3en in cinematografele din intreaga lume, iar primul trailer al filmului Run All Night ni-l prezinta pe actor in acelasi rol comun.
   
 Revenind la pelicula de fata, pot spune doar ca filmul nu este nici pe departe unul bun. A Walk Among The Tombstones nu surprinde aproape cu nimic in mod special din pacate. Povestea este destul de comuna si nu se reinventeaza absolut deloc pe tot parcursul acesteia. Daca inceputul filmului este unul ok si foarte promitator, odata cu desfasurarea actiunii situatia se schimba dramatic in rau iar astfel firul narativ devine neinteresant si mult prea previzibil. Finalul este unul penibil si chiar nu ma asteptam la asa ceva. De asemenea si personajele au fost slab conturate iar acest minus se poate observa cu foarte multa usurinta. Fiind putin generos as putea spune ca personajul central este cat de cat ok insa din pacate cand vine vorba de personajele negative nu imi gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi putea exprima dezamagirea.
   
 Un aspect pozitiv ar fi regia care surprinde placut cu un nivel vizual destul de ok. Unele cadre au fost bine surprinse iar atmosfera creata este, deasemenea, una foarte ok si tensionanta. Pe alocuri regasim unele momente moarte care din pacate au fragmentat ritmul actiunii iar astfel au fost mici perioade destul de plictisitoare. Ce am mai apreciat cel mai mult la acest film a fost faptul ca nu s-a pus foarte mult accent pe focuri de arma. Astfel actiunea filmului a fost construita prin dialoguri tensionante si s-a pus mult accent pe desfasurarea investigatiei. As putea spune ca eroul nostru are mereu ca prima optiune intrebarea si flerul de investigator iar daca aceste doua variante nu ii sunt de mare ajutor, acesta ia in calcul alte optiuni mai viabile si mai transante.
   
 In incheire nu pot deloc sa aplaud acest film si din pacate nu ma gandeam ca va fi chiar asa de slab. Chiar daca trailer-ul nu m-a surprins cu nimic tot aveam impresia ca va fi un film potrivit pentru o seara linistita. Astfel A Walk Among The Tombstones mi s-a parut un film usor patetic, mult prea comun si previzibil, care chiar nu are cum sa te surprinda cu ceva pozitiv. Din partea mea cu multa indulgenta nota 6 si ramane doar decizia dumneavoastra daca doriti sa aruncati o privire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu