vineri, iunie 06, 2014

A Million Ways to die in the West (2014)

Posted by Horia on vineri, iunie 06, 2014 in , , , | No comments
A Million Ways to die in the West sau cum MacFarlane a dat-o in bara cu filmul asta.

Filmul îl are în centru pe Albert, un cioban care e prea fricos să se prezinte la un duel și în consecință este părăsit de iubită. Pentru a o recâștiga, acesta apelează la sfaturile nevestei unui tâlhar, care îl învață cum să dueleze. Lucrurile se complică atunci când Albert se îndrăgostește de ea și soțul acesteia reapare în peisaj. ( sursa : CinemaRX ) 

Daca inca nu ti s-a facut rau de la plotul previzibil si tampit, si esti masochist si vrei totusi sa vezi filmul, o sa-ti spun 5 lucruri ( 2 bune, 3 rele ) despre el : 

- cel mai bun lucru din film este Charlize Theron. 

- glumele sunt in mare parte nereusite si se bazeaza pe sex, probleme la stomac si sadism. Singurele poante cu adevarat bune apar in trailer, asa ca daca l-ai vazut deja de cel putin 3 ori, exista sanse sa nu mai gasesti nimic amuzant la el. 

- scenariul este prost scris. Are foarte multe momente moarte, lungi si plictisitoare, fara care filmul ar fi putut fi mult mai scurt si antrenant. Ca sa nu mai zic ca filmul dureaza doua ore si ca dupa prima jumatate de ora exista riscul sa fii plictisit de moarte.   

- asta este pentru fanii How I Met Your Mother : daca va era dor de Barney si glumele lui, il puteti revedea aici facand aceleasi glume si spunand celebra vorba "Challenge Accepted".  

- Seth MacFarlane dovedeste ca nu are deloc talent ca actor. La inceput este chiar simpatic, dar pe la mijlocul filmul devine chiar enervant, iar pentru mine era o bucurie faptul ca existau secvente in care el nu aparea pe ecran. 


In concluzie : chiar imi pare rau pentru Seth, mai ales ca mi-a placut la nebunie Ted, dar AMWTDITW e unul dintre cele mai proaste comedii ale anului. Cine stie, poate data viitoare, va fi mai bine pentru MacFarlane. Oricum, pana apar alte comedii in cinematografe, duceti-va sa vedeti Neighbors. 

                                               Nota : 4/10

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu