miercuri, februarie 05, 2014

The Legend of Hercules (2014)

Posted by Horia on miercuri, februarie 05, 2014 in , , | No comments
E o teorie care spune ca filmele care apar la inceputul anului ( in lunile ianuare si februarie ) sunt de cele mai multe ori de proasta calitate. The Legend of Hercules e penibil si demonstreaza ca teoria mentionata mai sus este adevarata.

E un lucru pe care nu-l inteleg la filme de genu' : DE CE DUMNEZEU TREBUIE FOLOSIT SLOW-MOTION-UL LA FIECARE FAZA DE ACTIUNE?! La Hercule, se abuzeaza de slow motion, sperand ca fiecare saritura pe care o face acest semi-zeu ( jucat groaznic de Kellan Lutz ) sa fie artistica. Recunosc, cateva batalii sunt bine puse in scena. Mentionez lupta lui Hercule cu cei mai buni gladiatori din Grecia, care a aratat foarte bine pe ecran.

Un alt lucru care mi s-a parut absolut penibil la filmul asta, a fost secventa in care maretul, puternicul s.a.m.d Hercule, isi ia bataie de la tatal lui vitreg. Cum adica, tu, fiul lui Zeus, *posibil spoiler*, dupa ce omori o armata de oameni cu un bici de foc ( nu stiu cum altfel sa-l numesc ), sa-ti iei bataie de la un simplu muritor. Mie mi se pare rusinos. Si de asemenea penibil, mai ales ca scenaristul a vrut sa puna toata tensiunea si dramatismul in acea scena si binenteles ca nu i-a iesit.

De acting si de scenariu nu are rost sa zic nimic. Va puteti da seama din trailer ca filmul nu se bazeaza deloc pe aceste doua elemente.

 

In concluzie : este un film de umplutura, fara sare si piper. De evitat.  

 Nota : 4/10

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu