duminică, ianuarie 19, 2014

Grudge Match (2013)

Posted by Horia on duminică, ianuarie 19, 2014 in , , , | No comments
 "Grudge Match" este un film simpatic, cu o poveste amuzanta si cu o distributie carismatica. 

 Premiza de la care filmul porneste este una destul de interesanta :  Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp (Sylvester Stalone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna. " Teoretic, filmul este o combinatie intre Rocky si Raging Bull. 


 Din aceasta distributie buna, e imposibil sa nu-l remarci pe Alan Arkin, care, in combinatie cu Kevin Hart, ofera niste secvente foarte amuzante. Stallone se descurca destul de bine in rolul sau, dar din pacate, este eclipsat constant de DeNiro. DeNiro joaca foarte bine si dupa parerea mea, acesta este unul dintre cele mai bune roluri ale lui din ultima vreme. Din distributie l-am mai remarcat si pe Jon Bernthal ( The Walking Dead, The Wolf of Wall Street ). Kim Basinger este minusul distributiei, avand un rol de umplutura.  


 Un alt lucru care iese in evidenta in acest film este coloana sonora. Melodiile celor de la The Rolling Stones, The Heavy sau Phillip Phillips sunt foarte bine alese. 
  
 Singurele minusuri pe care filmul le are sunt secventele care incearca sa aduca putin dramatism filmului, dar care sunt neconvingatoare, pentru ca sentimentele actorilor nu reusesc sa emotioneze spectatorul.  

 In concluzie : Un film reusit, care-ti da o stare de bine timp de 2 ore. 

   

                                 Nota : 6,50. 


Trailer


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu