marți, aprilie 15, 2014

Feel good Tuesday : Control (2007)

Posted by Horia on marți, aprilie 15, 2014 in , , , , , | No comments
 
Control poate fi considerat unul dintre cele mai bune filme biografice realizate vreodata. Este un film excelent, dur si emotinal, care la final, nu lasa spectatorul indiferent. O biografie poetica, bine scrisa si jucata formidabil de distributia formata din actori tineri. 

Pentru cei care nu stiu, Joy Division este o trupa de post-punk din Anglia, numita initial Warsaw, formata din tinerii muzicieni Bernard Sumner ( chitara ), Peter Hook ( chitara bas ), Stephen Morris ( tobe ) si Ian Curtis ( voce ). Control spune povestea tulburatoare a solistului, Ian Curtis, incepand din adolescenta lui, pana la moartea acestuia, cand trupa se afla in ascensiune si era considerata una dintre cele mai bune trupe englezesti in acea perioada. Mai multe detalii despre el puteti citi aici

 







 De ce recomandam acest film : pentru ca este un film superb, socant si emotionant, iar pentru un fan al trupei Joy Division este clar un must-see. Sam Riley este extraordinar, iar perfomanta actoriceasca la care a ajuns cu acest rol este de Oscar. Control este o un film sublim, cum rar iti este dat sa vezi in ultima vreme.

                                                                       Nota :10/10 

                  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu