miercuri, ianuarie 29, 2014

Perfect Sense (2011)

Posted by Horia on miercuri, ianuarie 29, 2014 in , , , , | 3 comments
Filmul prezinta o idee interesanta, bine pusa in practica de regizorul David Mackenzie ( Spread, Hallam Foe ). O epidemie ciudata, care are drept simptome pierderea simturilor omenesti, se raspandeste in intreaga lume. Filmul se axeaza pe povestea de dragoste dintre Michael ( de meserie bucatar ) si Susan ( un medic epidemiolog ) si pe incercarea lor de a se descurca fara simtul mirosului, gustului, auzului si in final, fara simtul vederii.

Este un film sensibil, care te face realizezi frumusetea vietii si care te emotioneaza pana la lacrimi.

Cei doi actori, Ewan McGregor ( The Ghost Writer, the Impossible ) si Eva Green ( Casino Royale, Dark Shadows ) fac o treaba minunata. Monologul narat de Eva Green iti taie rasuflarea, prin sensibilitatea si prin profunzimea cu care descrie fiecare simptom al virusului.

 In concluzie : Perfect Sense este o mica bijuterie a cinematografiei internationale, care iti deschide ochii asupra vietii si care iti ramane in minte multa vreme dupa vizionarea lui. Eu am savurat fiecare moment din Perfect Sense si l-as revedea si a doua oara, cu aceeasi placere.




                                                         Nota : 8,50/10 

                                              Trailer

3 comentarii:

  1. Horia pune şi link-ul unde poate fi văzut filmul. Şi scrie te rog cu diacritice că eşti român nu chinez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa pun diacritice de pe calculator.

      Ștergere
    2. Si legat de link-uri, nu pot sa fac reclama la site-uri ilegale cu filme pe blogul meu. Se gasesc pe google la o simpla cautare sau pe torrentz.

      Ștergere