marți, ianuarie 28, 2014

The Spectacular Now (2013)

Posted by Horia on marți, ianuarie 28, 2014 in , , | 2 comments
Sutter Keely este un adolescent in ultimul an de liceu caruia ii place sa traiasca clipa. Dupa o petrecere de la care se intoarce beat, se trezeste in curtea adolescentei Aimee Finicky. Treptat, cei doi ajung sa se simta atrasi unul de altul.

Scenaristii filmului (500) Days of Summer propun o alta poveste de dragoste, nu la fel de interesanta ca pelicula mentionata mai sus, dar la fel de fermecatoare si de simpatica.

Modul prin care acest film reuseste sa surprinda este acting-ul celor doi actori, care ofera niste prestatii foarte bune.

Se regaseste in mod clar, printre cele mai bune filme din acest an.

In concluzie : The Spectacular Now este inteligent, amuzant, emotionant si trebuie vazut. Dupa cum bine spune si Peter Travers de la revista Rolling Stone : "Hits you like a shot in the heart".





                                                          Nota : 7,50/10 

                                         Trailer

2 comentarii:

  1. Salut ! Bine ar fi dacă ai pune şi un link unde poate fi văzut filmul. Şi mai bine ar fi dacă a-i scrie cu diacritice şi cu cât mai puţine englezisme, chiar dacă ele se pot preta la un moment dat fiind vorba de un film american. Aşi vrea şi comentarii la filmele româneşti, vechi sau mai noi, bune ori proaste Te pup cinefilule profesionist în devenire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze la comentariul de mai sus... am vrut a scrie a-şi dar ieşiră aşi.

    RăspundețiȘtergere